خواص ادویه جات و افزایش عمر

سلامت – ادویه جات – خواص ادویه جات و افزایش عمر

ادویه سورمق 7 خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

:تلفن تماس

 ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸  

۰۹۳۵۵۳۷۷۴۲۰

خوش روزگار

 

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

اگرغـذای فلفل دار و تند می خـورید، بـیـشتر عمر خواهید کـرد. امـروزه، تـحـقـیـقات نـشـان مـــی دهد کسـانـی کــه غـذاهــای فلفل دار با سسهای تند را در برنامه غذاییشان جــا می دهند، سالم تر و طولانی تر از افرادی که غذاهای تند نمی خورند زندگی خواهند کرد.

تاریخچه انواع فلفل ها
فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان در طول سال ها از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. فلفل و ادویه های تند و سایر ادویه جات در ابتدا در تمدن های باستانی برای تزئینات و مصارف داروئی استفاده می شد. امروزه، ترکیبات بسیاری از غذاهای سنتی هنو
mmmm خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمقز در امریکای لاتین، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار می گیرند. متداول ترین نوع فلفل که در سر تا سر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، شیلی پفپفر یا همان فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوب ترین ادویه به حساب می آید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده می شد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفل های ادویه دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند.
اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگ ترین تولید کننده های فلفل قرمز دز جهان هستند و محصولاتشان را به همه ی نقاط صادر می کنند. امروزه، یافتن این نوع فلفل ها و سایر ادویه جات تند کار بسیار ساده ای است. در هر سوپر مارکتی یافت می شود.

چرا ادویه جات تند سلامتی بخش هستند؟
تمام فایده ها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفل های تند در کپسای سین، شیره این فلفل هاست که تندی این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است. کپسای سین ماده ای بی بو و بی مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است.
کپسای سین ابتدا درد را کمی تحریک می کند اما بعد شدت آن را کاهش می دهد. به این دلیل معمولاً از کپسای سین به عنوان درمانی مناسب برای رهایی از درد به خصوص برای درد های بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتی های پوستی خاص استفاده می شود. اما فلفل ها تنها مواد تند مزه ای نیستند که سلامتی شما را بالا می برند.
زردچوبه که ماده اصلی بسیاری از سس های تند و کاری ها است و اولین بار در غذاهای خاور میانه، هند و آسیای جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاری فایده ها از خود نشان داده است.
ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند میکند. اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماری آلزایمر نشان داده است و می تواند به عنوان دارویی جلوگیری کننده در این رابطه استفاده شود.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که در فرهنگ هایی که در برنامه ی غذاییشان از فلفل و ادویه جات استفاده می کنند، بیماری های سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق می افتد.
غذاهای تند بخورید، بیشتر زندگی کنید
گفته میشود که فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد می شود. باید بگوییم که به جز تنگی نفس، از بیشتر ادویه جات و سس های تند در حقیقت برای علاج یا جلوگیری از این ناخوشی ها استفاده می شود. رژیم های غذایی که در آن ها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفل های حاوی کپسای سین و بسیاری ادویه های تند دیگر مثل زردچوبه استفاده می شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می برد و ممکن است از خیلی بیماری های جدی و خطرناک جلوگیری کند.

 

a2.. خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

فواید سلامتی ادویه و زردچوبه و فلفل قرمز
• کاهش فشار خون و کلسترول
• کاهش سردرد ها و حملات میگرنی
• افزایش سلامت قلبی و گردش خون
• افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه کاهش وزن
• کاهش ابتلا به سرماخوردگی ، تب و سایر مشکلات تنفسی
• افزایش تولید اندروفین و در نتیجه کاهش افسردگی
• جلوگیری از تورم مفاص
• فایده های تغذیه ای (فلفل ها و ادویه جات تند دارای ویتامین های A، C، بتا-کاروتین و سایر آنتی اکسیدان ها می باشد.)
بهتر کردن عملکرد دستگاه گوارش

به زندگیتان ادویه بزنید

انواع مختلفی از مواد تند و ادویه دار وجود دارند که شما می توانید در رژیم های غذاییتان از آن ها استفاده کنید و از فواید آن ها بهره مند شوید. فلفل قرمز تند و زردچوبه غالباً در غذاهای آمریکای لاتین، تایلند، چین، ژاپن، خاورمیانه و افریقا استفاده می شود. بنابراین، حتی اگر علاقه ای به آشپزی کردن ندارید، می توانید در رستوران ها غذاهای فلفل و ادویه دار صرف کنید.

مواردی که در زیر می آوریم نمونه هایی متداول از مواد تندی هستند که شما می توانید از آن ها در برنامه غذایی روزانه تان استفاده کنید:
• فلفل قرمزها یا شیلی پفپفر: که شامل فلفل های سبز و قرمز، فلفل هابانرو، فلفل هالپانو، فلفل پوبلانو، فلفل سرانو و فلفل های آناهایم و مجارستانی می باشد.
• .فلفل هندی: فلفل هایی قرمز رنگ که از کایففنه به دست می آید
• سس تاباسکو: یا سس فلفل قرمز که سسی است تند که از فلفل قرمز کوبیده شده همراه با نمک و سرکه تهیه می شود.
• کاری: مخلوطی از ادویه هایی که حاوی زردچوبه تند نیز می باشد. به شکل پودری و سس موجود است.
• اسریراکا: سس فلفل تند که غالباً در رستوران های آسیایی یافت می شود.
• واسابی: نوعی ترب کوهی ژاپنی.
• سس پفری پفری: سسی متعلق به افریقای جنوبی است که از فلفل پری پری ساخته می شود.

 

 

زندگی همراه با ادویه جات تند
راه های بسیاری وجود دارد که شما بتوانید غذاهایتان را تند و تیز تر کنید. بگذارید که کمی تخیلتان کار کند و شما را در این زمینه راهنمایی کند. از همه این ها گذشته، آمیختن سس ها و فلفل های تند و سالم به غذاهایتان سلامت عمومی بدنتان را بالا برده و خطر ابتلا به بیماری ها را از شما دور می کند.
در ضمن ادویه دار کردن غذاهایتان نه تنها باعث بالا بردن سلامتیتان می شود، بلکه غذاهای شما را خوشمزه تر هم می کند. در زیر به راه های ادویه دار کردن غذاهایتان اشاره می کنیم.
• مقداری فلفل کاینه به سس باربکیو مصرفیتان اضافه کنید تا غذاهای گوشتیتان انرژی بیشتری به شما بدهد. کاینه ماده ای بی بو اما بسیار پر نیرو است.
• مقداری واســابی به گواکامولی (سس ساخته شده از آوکادوی له شده و ادویه جات که چـــاشنـی ســـــالاد است) اضافه کنید تا سس تندی برای خوردن چیپس تردیلا به دست آورید.
• اندازه ی یک قاشق غذاخوری پودر کاری به سس مایـونـزتـان بزنید تا کمی قوت به ساندویچتان بدهد.

 

mmmm خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

زندگی را ادویه دار کنید

داشتن یک برنامه غذایی سالم به معنی این نیست که خود را فقط محدود به خوردن اسفناج و سبزیجات کنید. اما قبل از اینکه بخواهید سس تاباسکو به صبحانه تان بزنید، به خاطر داشته باشید که همه ی مواد غذایی، چه سالم و چه ناسالم، زمانی برای بدن شما مفید خواهند بود که از روی اعتدال استفاده شوند. ولی اگر همچنان دوست ندارید که غذاهایتان را تند مصرف کنید و به زحمت بیفتید، ما دیگر نمی توانیم کاری برایتان بکنیم.

ادویه به قسمت معطر گیاه میگویند ، این قسمت می تواند تنه ی درخت باشد مثل دارچین یا میوه ی آن مانند فلفل سیاه و یا دانه جوز هندی. موارد استفاده از ادویه بیشتر برای معطر و خوش طعم کردن غذا است ، برخی نیز به غذا رنگی تازه می بخشند. از این فواید ادویه که بگذریم ، این مواد خواص درمانی بسیاری دارند که در این مطلب به بررسی می کنیم.

 ادویه‌ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار مناسبی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می‌کنند، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول‌ها یعنی رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. ادویه‌های زیر توسط انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده‌اند: پونه، آویشن، رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه، زردچوبه، زیره‌سیاه، بادیون، گشنیز، زیره سبز و ترخون. با اندازه‌گیری میزان آنتی‌اکسیدان‌ها مشخص شده که مواد آنتی‌اکسیدانی موجود درپونه، از ویتامین E که آنتی‌اکسیدانی قوی است، برای سلامتی بدن مفیدترمی‌باشد. بعضی از انواع مشابه این ادویه‌ها مثل زیره سبز، رازیانه، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی به‌نام (ترین) هستند که مانع از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می‌دهند به ویژه ترخون که خاصیت ضد سرطانی مناسبی دارد.

زنجبیل و فلفل، درمان کننده سرطان

پژوهشگران می‌گویند: زنجبیل می‌تواند سلول‌های سرطانی تخمدان را از بین ببرد و فلفل نیز تومورهای لوزالمعده را کوچک‌تر می‌کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، نتایج یک تحقیق، شواهد دیگری در مورد فواید برخی ادویه‌ها در جلوگیری از بروز یا پیشرفت سرطان ارائه می‌کند. هر چند تحقیقات در مورد زنجبیل در محیط آزمایشگاهی انجام شده و تا بررسی و اثبات تأثیر این ماده در بیماران سرطانی راه درازی در پیش است.

دکتر ربکا ریو، استادیار زنان و زایمان مرکز سرطان دانشگاه میشیگان و همکارانش محلول حاوی پودر زنجبیل را روی کشت سلول‌های سرطانی تخمدان آزمایش و نتایج خوبی هم کسب کردند. محققان در آمریکا اعلام کردند، اگر زنجبیل بتواند سلول‌های سرطانی را از دو طریق خودکشی و خودخوری نابود کند، مانع از مقاومت بیماری در برابر شیمی درمانی خواهد شد. زنجبیل به مهار التهاب کمک می‌کند و التهاب در تشکیل سلول‌های سرطانی تخمدان نقش دارد. محققان دریافته‌اند که خودکشی سلولی با استفاده از زنجبیل، اثربخش‌تر از شیمی درمانی با استفاده از پلاتین است.

رنگ زرد زردچوبه به دلیل وجود ماده‌ای به نام (کارسامین) در آن است که در آزمایش‌های حیوانی مشخص شده علیه بیماری آلزایمر عمل می‌کند. به تازگی در ژورنال پزشکی NEW ENGLND آمده بود که دانشمندان در حال تحقیق روی کارسامین هستند تا راه درمانی برای عارضه کیستیک فیبر پیدا کنند البته تحقیقات انجام شده انسانی در این زمینه محدود است.

فلفل سبز و زعفران، سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کنند و جوزهندی و میخک (البته تا کنون در آزمایشگاه) از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کنند. زنجبیل و فلفل قرمز، از تشکیل تومورها جلوگیری می‌کنند و اثرات ضد سرماخوردگی فلفل سبز نیز در حال بررسی است.BB خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

دارچین در درجه سوم و بعد از فلفل و خردل قرار دارد. طی تحقیقی که سال گذشته انجام شد، تأثیرات مثبتی از دارچین در درمان دیابت دیده شد. این تحقیق نشان داد که مصرف یک یا دو قاشق چایخوری دارچین به شکل کپسول، موجب کاهش قند‌خون، تری‌گلیسیرید و کلسترول شد و از افت یا افزایش انسولین در یک گروه مبتلا به دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند. دارچین معمولاً در شیرینی جات و مواد حاوی چربی استفاده می‌شود در حالی که دارچین، یک ادویه عالی برای طعم دادن به گوشت چرخ کرده و سبزیجات است. اسفناج خرد شده را می‌توانید با دارچین و کشمش تفت دهید و یا چوب دارچین را با چای دم کنید. دارچین ادویه خوبی برای طعم دادن به هلو، موز، سیب یا حتی ماست شیرین است. مصرف روزانه یک یا دو قاشق چایخوری دارچین با غذا کار راحتی نیست ولی بهتر است مصرف آن در برنامه روزانه قرار گیرد.

ادویه‌ها و گیاهان معطر، قرن‌هاست که به عنوان دارو مورد استفاده قرار گرفته و می‌گیرند ولی برای درمان کامل و ۱۰۰ درصد بیماری‌ها نمی‌توان به آنها اکتفا کرد چون بسیاری از نتایج روی تأثیرات ادویه‌ها، آزمایشگاهی‌ است و هنوز تحقیقات قطعی اثبات نشده است. به علاوه مصرف زیاد و بی‌مورد گیاهان معطر و ادویه‌ها به دستگاه گوارشی به‌‌خصوص معده آسیب می‌رسانند. در هر صورت با مصرف ادویه‌ها هم می‌توان از فواید آن سود برد و هم بیشتر به غذای گیاهی تکیه کرد تا غذای گوشتی.

خواص بی‌شمار ادویه کاری


پودر کاری مخلوطی از زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، هل، زیره، برگ گشنیز، فلفل شیرین، رازیانه، شبدر و پودر چیلی است که در آشپزی هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


کاری، ادویه‌ای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.

پودر کاری اگرچه به صورت یک ادویه مجزا فروخته می‌شود، ولی ترکیبات آن در کشورها و ملل مختلف، متفاوت است؛ اما به طور کلی می‌توان گفت: مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

پودر کاری به دلیل وجود کورکومین که عامل ضدالتهاب و یک آنتی‌اکسیدان قوی است، موجب کاهش التهاب مفاصل می‌شود. حتی ممکن است این عنصر ژن ناقل سرطان پستان را غیرفعال کند و روند پیشرفت سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

کورکومین تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد. گروهی از پژوهشگران معتقدند که کورکومین می‌تواند با سرطان پوست نیز مبارزه و ملانوم سلول‌های سرطانی پوست را تخریب کند. به نظر می‌رسد که کورکومین موجود در پودر کاری از آلزایمر پیشگیری می‌کند. کاری، حافظه را بهبود می‌بخشد.

عنصر اصلی پودر کاری در تمام کشورها زردچوبه است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود

در تحقیقی مشخص شد مردان مسنی که پودر کاری را در رژیم غذایی روزانه خود داشتند، به نسبت سایرین در آزمون حافظه موفق‌تر عمل کردند.

کاری به درمان بیماری‌های مقاربتی، همچون سوزاک و کلامیدیا کمک می‌کند و مجدداً باید ذکر کنیم که این خاصیت نیز ناشی از کورکومین موجود در آن است. همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. علاوه بر این، پژوهش‌ها نشان می‌دهد که کاری کلسترول را پایین می‌آورد و از انعقاد خون جلوگیری می‌کند. این ادویه تورم و درد ناشی از آن را نیز کاهش می‌دهد.

استفاده از ادویه کاری برای بهبود سرماخوردگی

مدت‌هاست که خواص ادویه کاری شناخته شده است اما تحقیقات اخیر پژوهشگران نشان داده گیاهی خاص به نام فنوگرک که از آن در تهیه ادویه کاری استفاده می‌شود می‌تواند درمانگر سرماخوردگی، گریپ و حتی عفونت‌ها باشد.

طبق مقاله‌ای که در دیلی‌میل منتشر شده است، محققان پس از زیر نظر گرفتن ۲۰ داوطلب و انجام آزمایشی طی فصل زمستان متوجه شدند کسانی که بیماری سرماخوردگی پیدا می‌کنند اگر در هفته ۲ بار نصف قاشق چای‌خوری از گیاه نامبرده را در ادویه کاری خود استفاده کنند به سرعت خوب می‌شوند و اگر بیمار نباشند مصرف این گیاه سبب می‌شود در طول زمستان از سرماخوردگی در امان بمانند.

ادویه کاری سورمق، ادویه ای مفید برای لاغر شدن

گروهی از متخصصان تغذیه می‌گویند اگر قصد دارید لاغر شوید، ادویه کاری را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. این متخصصان تاکید کردند که یکی از مواد اصلی موجود در ادویه‌های کاری، فلفل قرمز است که دمای بدن را افزایش می‌دهد و به سوختن کالری‌ها کمک می‌کند. حتی نکته جالب‌تر این که این ادویه به شما کمک می‌کند که در وعده غذایی بعدی کمتر غذا بخورید.

به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، کارشناسان تغذیه در دانشگاه پوردو در ایالت ایندیانای آمریکا تصور می‌کنند که ترکیب فعال موجود در فلفل موسوم به «کپسایسین» می‌تواند عامل این اثرگذاری قوی و آشکار باشد.

در این مطالعه تأثیر ادویه فوق روی ۲۵ زن و مرد بالغ بررسی و مشخص شد. نیمی از این افراد غذای خود را بدون ادویه و نیمی دیگر همراه با ادویه کاری مصرف کردند در ادامه معلوم شد در گروهی که از ادویه استفاده کرده بودند سوخت و ساز درونی بدنشان بیشتر شد و شاهد این امر افزایش دمای داخلی بدن آن‌ها بود.

NN خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

ادویه کاری سورمق، نیاز به شیمی‌درمانی را کاهش می‌دهد

پژوهشگران آمریکایی عقیده دارند ماده موسوم به کارسامین که در ادویه کاری یافت می‌شود، نیاز به داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی سرطان سر و گردن رحم را کاهش می‌دهد.

توماس کری، مسوول یک طرح تحقیقاتی از دانشگاه میشیگان در این خصوص گفت: ماده‌ای موسوم به FLLL32 در کارسامین وجود دارد که در صورت استفاده نیاز به داروی سیس پلاتین مورد نیاز برای شیمی درمانی سرطان سر و گردن رحم را کاهش می‌دهد.

از جمله خواص ادویه کاری سورمق می‌توان به محافظ کبد، ضد میکروب، ضد نفخ، محرک معده، مقوی معده، معرق، دارنده ویتامین C، ضدسرطان و خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد اشاره کرد

با استفاده از این روش از یک سو میزان سیس پلاتین و عوارض سمی و مخرب آن برای درمان کاهش می‌یابد و از سوی دیگر قدرت بدن برای تخریب سلول‌های سرطانی افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

سلول‌های سرطانی به مرور در مقابل سیس پلاتین مقاوم می‌شوند و افزایش دوز این دارو نیز به خاطر سمی بودن آن می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی حتی پس از تکمیل پروسه درمان به همراه داشته باشد.

ادویه کاری سورمق را به غذاهای پرچرب اضافه کنید

متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید تاکید کردند: افزودن ادویه کاری هندی به غذاهای پرچرب، نرخ ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد.

دکتر شیلا وست، استادیار سلامت زیست رفتاری در «پن استیت» که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشت در این باره می‌گوید: به طور طبیعی وقتی شما غذای چرب می‌خورید، مقدار «تری گلیسیرید» خون افزایش می‌یابد. اگر این وضعیت مکرر اتفاق بیفتد یا میزان تری گلیسیرید خون بیش از حد افزایش پیدا کند، خطر ابتلا به بیماری قلبی شدید می‌شود.

وست تاکید کرد: در این آزمایشات دریافتیم افزودن ادویه کاری به یک وعده غذایی پرچرب واکنش‌تری گلیسیرید را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش روزنامه اکسپرس، وست و دستیارانش در این آزمایشات وعده های غذایی را در دو روز جداگانه برای شش مرد در گروه‌های سنی بین ۳۰ تا ۶۵ سال که دچار اضافه وزن اما سالم بودند، آماده کردند. در یک روز، غذاها با ادویه‌هایی چون کاری و دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و رزماری تهیه شده بودند. این ادویه‌ها به دلیل خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده بالا مورد استفاده قرار گرفتند.

طی این دو روز نمونه های خونی شرکت کنندگان هر ۳۰ دقیقه یک‌بار به مدت سه ساعت تحت آزمایش قرار گرفت. در پایان آزمایشات معلوم شد با مصرف غذاهای ادویه دار، فعالیت آنتی‌اکسیدانی در خون شرکت کنندگان ۱۳ درصد افزایش و واکنش انسولینی حدود ۲۰ درصد کاهش یافت.

a1.. خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

به طور خلاصه ادویه سورمق

از جمله خواص ادویه سورمق می‌توان به محافظ کبد، ضدمیکروب، ضدنفخ، محرک معده، مقوی معده، معرق، دارنده ویتامین C، ضدسرطان و خنثی‌کننده رادیکال‌های آزاد اشاره کرد.

* ادویه سورمق با افسردگی مقابله می‌کند.

* کورکومین موجود در ادویه سورمق، سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است و باعث کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

* کورکومین، ژن‌های مسبب سرطان سینه در زنان را غیرفعال می‌کند.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ادویه کاری سورمق کلسترول را پایین می‌آورد و از انعقاد خون جلوگیری می‌کند. این ادویه تورم و درد ناشی از آن را نیز کاهش می‌دهد

* ادویه سورمق روند سرطان کولون، رکتال و پروستات را کند می‌کند و مصرف منظم آن برای درمان سرطان پانکراس موثر است.

* ادویه سورمق حافظه را تقویت می‌کند.

* ادویه سورمق چین و چروک را کاهش می‌دهد و روند پیری را کند می‌کند.

* از پودر کاری سورمق برای درمان سوختگی پوست و بریدگی استفاده می‌شود و به طور طبیعی و موثر علایم آرتریت را درمان می‌کند.

* ادویه کاری سورمق از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

ادویه سورمق در کاهش وزن موثر است.

ادویه سورمق درد دندان را التیام می‌بخشد.

ادویه سورمق سیستم گوارشی را پاک سازی می‌کند.

ادویه سورمق بی‌خوابی و اضطراب را برطرف می‌کند.

ادویه سورمق بوی مواد ناخوشایند مانند گوشت را پوشش می‌دهد.

mmmm خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

ادویه های مختلف سورمق برای غذا

ادویه ها جز جدایی ناپذیر غذاها هستن و خوردن غذا بدون ادویه مثل خوردن غذا بصورت خام هست . ترکیب درست ادویه ها اگه رعایت بشه , غذا خیلی خوشمزه میشه . در هر کشور و هر فرهنگی , ادویه های گوناگونی به کار برده میشه و هر غذایی هم ادویه خاص خودش رو داره که با استفاده از ادویه ها , اون غذا طعمی خاص و مخصوص به خودش میگیره و برای همینه که میشه تفاوت غذاهای ایرانی با هندی یا آفریقایی رو فهمید . از طرفی ادویه جات خاصیت دارویی هم دارن و بیشتر اونها مواد اولیه طب سنتی – گیاهی به شمار میرن و در واقع در زمان های قدیم ادویه جات دارو بودن و بعد به مرور با رشد داروهای شیمیایی کنار گذاشته شدن . در ایران و برای درست کردن غذاهای خاص ایرانی ادویه های خاصی به کار میره که ترکیب اونها میتونه مزه اصلی و سنتی این غذاها رو آشکار کنه . این نوشته برای کسانیکه خارج از ایران زندگی میکنن و غذاهای اصلی ایرانی رو دوست دارن تهیه کنن میتونه مفید باشه :

rU9MGXaHTJ خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

ادویه پلو : این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلاًپلوهای مخلوط

مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که
آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .

ادویه آب گوشت : خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر
ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .

ادویه ترشی : ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .

ادویه ترشی بادمجون : گلپر – زردچوبه .

ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی .

ادویه فلافل : زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیله

ادویه کوکو سبزی : پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ( بجای کاری میتونین از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کنین ) .

ادویه هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .

ادویه مرغ و ماهی : برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه
زنجبیل و پودر سیر هست !

ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و
سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد .

ادویه گوشت : برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , از جوز هندی استفاده میشه . ( دقت کنید هرگز بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و توهم میشه ) .

ادویه مرغ : ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک میخواد تهیه بشه , ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست . این دو ادویه نوعی کاری هستن و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه میشن بهتره که آماده خریداری بشن و توی خونه نمیشه درستشون کرد !

ادویه سوپ : سوپ ها ادویه های خاصی دارن که چون خیلی گسترده ست و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی 

به اونها ادویه میزنن . مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد

برگ بو اضافه کنین و ببینین چقدر خوش طعم و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت .

ادویه قیمه پلو : کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی هست . بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست .

ادویه خورش قیمه : ادویه خاص خورش قیمه زردچوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و کمی پودر گل محمدی و هل و زعفران هست .بعضی ها بجای گل محمدی از گلاب هم استفاده میکنن که سلیقه ای هست .

ادویه چلوکباب : سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها ) .

ادویه ایتالیایی : این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا ,
پیتزا , لازانیا و ماکارونی هست که البته به مایه اونها میزنن : پونه ،
ریحان ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش که همه اینها باید خشک و پودر شده باشه !

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

:تلفن تماس

 ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸  

۰۹۳۵۵۳۷۷۴۲۰

خوش روزگار

* ادویه مخصوص سورمق

جایگزین بسیار مناسب

برای استفاده در همه غذاها میباشد

.که دارای تمام خواص ذکر شده است.

:تلفن تماس

 ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸  

۰۹۳۵۵۳۷۷۴۲۰

خوش روزگار

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

NN خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

غذای خوشمزه با ادویه مناسب

 به هر آشپزخانه‌ای که سر بزنید، حتما ظروف متفاوتی را خواهید دید که در رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف کنار هم چیده شده است؛ ظرف‌هایی که هر کدام حاوی ماده‌ای خوش‌طعم و خوشبوست؛ یکی پر است از زعفران، یکی دیگر حاوی زردچوبه است، فلفل و نمک هم در ظرف‌هایی جداگانه جا خوش کرده‌اند و فلفل پشت آنها ایستاده است.

 این ردیف‌ها پشت سر هم ادامه دارد تا خانم خانه به کمک این ادویه‌های خوش عطر و طعم بتواند غذایی لذیذ و دوست‌داشتنی برای اعضای خانواده آماده کند.

ادویه از چاشنی‌هایی به شمار می‌رود که تقریبا در تمام غذاها کاربرد دارد؛ همچنین تمام مردم جهان هم از انواع مختلف ادویه‌ها در پخت غذاها استفاده می‌کنند؛ البته مردم هر کشوری بنابر ذائقه‌شان به نوعی خاص از ادویه علاقه‌مند هستند و از آن بیشتر در غذاهای‌شان استفاده می‌کنند؛ به عنوان مثال مردم هند در طبخ غذاهای‌شان از انواع مختلف ادویه‌ها و بخصوص فلفل بسیار استفاده می‌کنند و باور دارند با استفاده از این مواد، غذایی خوشمزه‌تر و مقوی‌تر خواهند داشت.

جالب است بدانید تمام ادویه‌ها، از انواع مختلف گیاهان تهیه شده است؛ این ادویه‌ها ممکن است از تنه، گل، پوست یا ریشه گیاهان تهیه شده و مورد استفاده قرار گیرد؛ البته ممکن است ادویه را به صورت کامل در غذا بریزید یا این‌که آن را پودر کرده و بعد از آن استفاده کنید، ولی در هر صورت نه تنها طعم و مزه غذا را بهبود می‌بخشد، بلکه دارای خواص بی‌شماری هم بوده و برای سلامتی انسان مفید است.

ادویه1 خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

غذای خوش آب و رنگ با زعفران ایرانی

یکی از شناخته‌شده‌ترین و البته پرکاربردترین ادویه‌ها، یعنی زعفران مخصوص ایران است. البته شاید در دیگر نقاط جهان هم زعفران کاشته‌ شود، ولی عطر و طعم زعفران ایرانی با آنها تفاوت دارد و نمی‌توان آنها را با هم مقایسه کرد.برای این‌که زعفران شما، همیشه رنگ و طعمی خوشایند داشته باشد، بهتر است آن را قبل از پخت غذا بسایید و به آن اضافه کنید؛ چون زعفرانی که ساییده شده و برای مدتی طولانی نگهداری شود، بتدریج عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.

همچنین می‌توانید برای استفاده بیشتر از رنگ و عطر زعفران روی برنج، مقدار کمی از آن را در آب جوش حل کرده و داخل غذا بگذارید تا همراه با برنج دم بکشد. در ضمن، هیچ وقت از قرص‌های زعفران استفاده نکنید و فقط زعفران خالص را تهیه کرده و داخل غذا بریزید.

نکته‌های ادویه‌ای

زمانی که می‌خواهید برای پخت غذا از زردچوبه استفاده کنید، بهتر است آن را کمی تفت دهید تا هم‌ رنگ بهتری داشته باشد و هم طعم خوبی به غذا بدهد. در مورد استفاده از نمک هم باید بدانید که در مرحله آخر پخت غذا باید به بقیه مواد اضافه شود.اگر می‌خواهید چای خوش طعم و خوش عطر و پرخاصیتی نوش جان کنید، دارچین یا هل را یادتان نرود؛ می‌توانید تکه‌ای از چوب دارچین یا پودر آن را داخل قوری بریزید و همراه با چای دم کنید یا این‌که موقع دم‌کردن چای، یک یا دو دانه هل را ساییده و داخل قوری بریزید.

mmmm خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمقکدام نوع ادویه را می‌خرید؟

بعضی از مردم دوست دارند ادویه را به صورت اولیه خریداری کرده و خودشان آنها را ساییده و آماده استفاده کنند؛ مثلا زردچوبه که از ریشه گیاه تهیه می‌شود، آماده کردنش هم بسیار سخت است و اگر بخواهید آن را پودر کنید، باید زحمت زیادی بکشید اما دارچین که از پوست درخت گرفته می‌شود، بسیار راحت و نرم ​ پودر خواهد شد؛ البته این نکته را هم نباید فراموش کنید که زردچوبه را باید حتما به شکل ساییده شده استفاده کنید، ولی دارچین را هم می‌شود سایید و هم می‌توان از چوب آن استفاده کرد.

بعضی از ادویه‌ها هم آماده است و از قبل، چند نوع مختلف با هم ترکیب شده‌اند؛ مثلا ادویه پلویی یا ادویه مخصوص خورش از این نوع ادویه‌هاست.علاوه بر این، در هر شهری هم بنابر ذائقه مردمش نوعی خاص از ادویه به غذاهایشان اضافه می‌شود و به همین دلیل در فروشگاه‌های مختلف می‌توانید ادویه مخصوص سورمق… را تهیه کنید.

مقدار و استفاده از هر کدام مواد زیر به سلیقه آشپز و اهل خانواده می باشد.

 

ما کار شما را راحت کردیم بتوانید با قیمت بسیار مناسب ادویه مخصوص سورمق را تهیه نموده که ارزان تر و با کیفیت تر از چیزی که خودتان بخواهید مخلوط کنید در بیاید.

چون تمام مواد و گیاهان آن از بهترین سبزیجات معطر و دارویی بوده که بدون مواد افزودنی و نگهدارنده تشکیل شده است.

شما کافیست فقط یکبار ادویه مخصوص سورمق را مصرف نمایید تا برای همیشه مشتری دائمی ادویه مخصوص و محصولات سورمق شوید.

 

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست.

a2.. خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

:تلفن تماس

 ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸  

۰۹۳۵۵۳۷۷۴۲۰

خوش روزگار

 

کیفیت محصولات ما اعتبار ماست

BB خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

کلمات کلیدی: ادویه,سورمق,زردچوبه,گیاهان,دارویی,خاص,ایران,انواع,mmmm خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمقخوش روزگار,بی نظیر,شفا بخش,خواص,معطر,گیاه,درمان,درد,غذا,تولید پخش,بسته بندی,گیاهان دارویی,ادویه سورمق, Spice, چاشنی غذاغارتگر, Surmaq, plants, داروییدارووابسته به داروسازی, Pharmaceutical, Medicinal Plants, خاصویژهمخصوصمشخصبخصوصاخص, Special, Properties, Medicinal properties, خواص دارویی, Happy days, درمانرفتارعلاجمعالجهتلقیمعامله, Treatment, دردرنجزحمتتیر, the pain, Pain Treatment, معدهمیلبطناشتهاسیرابی, Stomach, بادنفخانحناءپیچ داننفس, Bloat, Distention, نفخ معده, معطرخوشبوبودارگیاه خوشبو, Aromatic, سبزیجاتسبزیهای مخصوص سالاد, Vegetables, تولیدساختمحصولاستخراجعمل اوریعمل, Production, زردچوبه, Turmeric, پخشداده پراکنیسخن پراکنی, Broadcast, بسته بندیبار بندیعدل بندیر ماده مورد کاربرد در بسته بندی, packing, بستهبستهبندی کردنقوطیعدل, Closed, غذاخوراکیخوراکطعامخواربارخوردنی, Food, اغذیه, گونهنوعانواعقسم, types of, منحصر به فردبی نظیرفردیکتایگانهبی همتا, Unbeatable, Iran, فلفلفلفل کوبیدهخوش مزگی, Pepper, The Black Seeds, سیاه دانه, آویشناویشنصعتر, Thyme, سیاهمشکیسیاه رنگتیرهتاریکچرک و کثیف, Black, دانهغلهحبوباتذرهجودان, Seed, زیرهزیره سبز, Cumin, زردترسواصفرعسلی, Yellow, کارکنانکارمندانپرسنلهیئتاعضاءچوبه, Shaft, سبزیگیاهنباترستنی, Vegetable,فروش,عمده,فروش, حراجی, جنس فروشی,Sale,عمده, بزرگ, اعظم, بزرگتر, ارشد, کبیر,Major,کارگاه, اتاق کار, تعمیر گاه,Workshop,فروشگاه, ذخیره, مغازه, انبار, مخزن, دکان,Store,مصرف, زوال, مرض سل,Consumption,Production to consumption,تولید به مصرف,,hn,di [hj,hn,di,tv,a,hn,di s,vlr,tv,a ulni hn,di,شیرهثا,advieh,advieh sormagh,tolod,j,gdn , \oa hn,di,cvn],fi,zardchobe,خاصیت, مال, خیر, صفت خاص,Property,خواص ادویه جات ,خواص دارویی ادویه جات ,فواید ادویه جات ,خاصیت ادویه جات ,ادویه جات در طب سنتی ,فواید درمانی ادویه جات ,مضرات ادویه جات ,فوائد ادویه جات , ادویه جات ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص ادویه جات در طب سنتی ,فواید ادویه جات در طب سنتی,ادویه ,چاشنی, قیمه, لایی, گیپا, بوغلمه,Seasoning,Condiments,چاشنی ها,چاشنیها,جات و سلامت, بهترین نوع ادویه,ادویه خالص, ادویه اصل, بهترین مارک ادویه خالص, بهترین برند ادویه,

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0 (from 0 votes)
share save 171 16 خواص درمانی و دارویی ادویه جات در طب سنتی ایران سورمق

دیدگاه خود را بنویسید


  • عمومی

  • دسته‌ها

  • بایگانی

  • تقویم شمسی

    آذر ۱۴۰۳
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر    
     12
    ۳۴۵۶۷۸۹
    ۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶
    ۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳
    ۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰
  • سایت فورکیا

    4kia.ir