نمایندگی فروش ترانس و دستگاه بوبین پیچ نیمه اتوماتیک
استفاده از ترانسفورماتور های قدرت، الزام به داشتن اطلاعات و مشخصات ترانسفورماتور ها است. بهره برداران پست های برق اکثرا باید نسبت به ترانسفورماتور اطلاعات کافی را دارا باشند..
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
ترانسفورماتور (به انگلیسی:transformer) ترانسفورماتور، وسیلهای میباشد که انرژی الکتریکی را به وسیلۀ دو یا چند سیمپیچ و از راه القای الکتریکی از یک مدار به مداری دیگر انتقال میدهد. بطوریکه جریان جاری در مدار اول (اولیۀ ترانسفورماتور) موجب به وجود آمدن یک میدان مغناطیسی در اطراف سیمپیچ اول میگردد، این میدان مغناطیسی به سهم خود موجب به وجود آمدن یک ولتاژ در مدار دوم میگردد که با اضافه کردن یک بار به مدار دوم این ولتاژ میتواند به ایجاد یک جریان ثانویه بینجامدمنتهی گردد.
ولتاژ القا شده در ثانویه VS و ولتاژ دو سر سیمپیچ اولیه VP دارای یک نسبت با یکدیگرند که به طور آرمانی برابر نسبت تعداد دور سیم پیچ ثانویه به سیمپیچ اولیه میباشد:
به این ترتیب با اختصاص دادن امکان تنظیم تعداد دور سیمپیچهای ترانسفورماتور، میشود امکان تغییر ولتاژ در سیمپیچ ثانویۀ ترانس را ایجاد کرد.
یکی از کاربردهای بسیار مهم ترانسفورماتورها کاهش جریان پیش از خطوط انتقال انرژی الکتریکی میباشد. دلیل استفاده از ترانسفورماتور در ابتدای خطوط این است که همه هادیهای الکتریکی دارای میزان مشخصی مقاومت الکتریکی میباشند، این مقاومت میتواند سبب اتلاف انرژی در طول مسیر انتقال انرژی الکتریکی گردد.
سریعترین روش لاغری، استفاده از دستگاه فارادیک
ترانسفورماتورها یکی از پربازدهترین تجهیزات الکتریکی میباشند، بطوری که در برخی ترانسفورماتورهای بزرگ، بازده به ۹۹.۷۵٪ میرسد. در حال حاضر از ترانسفورماتورها در اندازهها و توانهای مختلفی استفاده میگردد، از یک ترانسفورماتور بند انگشتی که در یک میکروفن وجود دارد؛ تا ترانسفورماتورهای غولپیکر چند گیگا ولت-آمپری. همه این ترانسفورماتورها اصول کارشان یکسان است، اما در طراحی و ساخت تفاوت دارند.
ترانسهای جریان یا ترانس های گردش یا (current transformer (CT برای نمونه گیری گردش به نسبت گذر جریان از سیم پیچ نخستینه خود و القای آن در سیم پیچ دومینه بکار میروند.
این ترانسفورمرها برای پناه و اندازه گیری در ابتدای توانراه های ورودی به پستها و همچنین در اندرگاه ترانس توان و اندرگاه دومینه ترانس و همچنین در خروجی های پست و نقاط کلیدی دیگر که احتیاج به این است که جریان در آن نقطه تحت نظر باشد کاربرد دارد؛ که هر کدام از این نقاط با ترانس مختص به خود چه از نظر جداگری و ساختمان و چه از دید نیرو و دقت (ریزسنجی) ، نصب و استفاده میشود.
ترانسفورماتور جریان از دو سیم پیچ نخستینه و دومینه ایجاد شده، که جریان واقعی در پست از نخستینه میگذرد و در پی گذر این گردش و فراخور آن، گردش کمی (نزدیک به چند آمپر) در دومینه ایجاد میشود. دومینه این ترانسها با اندازه کمتری از نخستین خود که تا حد بسیار بالایی همه ویژگیهای گردش در نخستینه خود را داراست به کالا های فشار ضعیف پست و رله ها و نشان دهنده ها وصل میگردند. دومینه این ترانسها دارای سیم پیچ با دورهای بیشتری نسبت به نخستینه میباشد که بیشتر زمان ها تنها یک شمش و یا چند دور از شمش است ساخته میگردد .
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
نکته ای که قابل ملاحظه میباشد، اندازه سیم پیچ در تعداد دور است که باید به نسبت خواسته شده برسد. در دومینه سیم های بدور هسته سیم های لاکی میباشند. هسته های پناهی بدون پنداشتن تصحیح دور ایجاد میشوند، ولی در هسته های اندازه گیری برای رسیدن به بارها و دقت های مورد نیاز تصحیح دور صورت میگیرد. اندازه بار در دومینه، از نکته های دیگر میباشد که در طراحی برینه (سطح مقطع) سیم پیچ مفید میباشد.
این ترانسها هم باید در حالت و شرایط عادی و هم در شرایط اضطراری مانند گردش زیاد و یا هر خطایی (گزند) که امکان دارد بوجود آید، توانایی اندازه گیری و نمونه گیری گردش را دارا باشد. یکی ازمهمترین نمونه ها در ساختمان یک ترانسفورماتور گردش، تفاوت ولتاژ بسیار بالا بین نخستینه و دومینه است، زیرا ولتاژ نخستینه همان ولتاژ نامی پست میباشد، با اینکه ولتاژ دومینه خیلی پایین است که با توجه به این مورد بایستی بین نخستینه و دومینه ایزولاسیون کافی وجود داشته باشد. ترانسفورماتورهای گردشی که در پستهای فشارقوی استفاده میگردند، دارای جداگری کاغذ و روغن (همزمان) میباشند.
ترانسهای گردش هسته پائین یا Tank type
در این نوع، سیم پیچ نخستینه در درون یک بوشینگ "U" شکل جای دارد، بگونه ای که بخش پایین "U" در درون یک تشت قرار دارد و در این حالت پیرامون نخستینه از سوی کاغذ جدا شده و در روغن شناور هستند، در این حالت تشت فلزی از دید الکتریکی حفاظت میگردد. سیم پیچیهای دومینه بگونه زنجیره، هادی نخستینه را شامل میشوند. در این شالوده، در ازای نخستینه کمابیش بسیار بوده و گذر جریان باعث گرم شدن ترانس گردش میشود. استفاده از این نوع ترانس های گردش بیشتر در وقتهایی میباشد، که چندین هسته و نیز پیوستارهای بسیار در نخستین برای دسترسی به نسبتهای مختلف گردش احتیاج باشد. در این ترانسها ترکیب روغن به همراه دانه های ریز کوارتز ناب میباشد، که کمینه شدن ابعاد ترانس را بدنبال دارد. تشت روغن کاملاً آب بندی است و به باز بینی و نگهداری احتیاج ندارد.
در این نوع ترانسها، راه عبوری در نخستینه بسیار کاهش می یابد. هادی نخستین از درون یک زنجیره گذشته و سیم پیچ دومینه دور هسته حلقوی پیچیده شده میباشد. که ثانویه آن در بخش بالا بوده و به نام "Top Core " و یا "Inverted" معروف هستند. همه سیم پیچ ها در درون جداگری از روغن قرار دارد و سرهای دومینه به دست سیم های عایق شده از درون یک لوله به بسته پایانه راهنمایی میگردد.
توان نامی ترانس جریان یکسان حاصلضرب گردش دومینه نامی و افت ولتاژ چرخه بیرونی دومینه ایجاد شده از این گردش است. شماره های استاندارد نیرو های نامی به اینگونه ند : 2.5 – 5 – 10 – 15 – 30 VA که البته شماره ها بالاتر در ترانسها قابل برنامه ریزی و ساخت نیز است .
به محلول جامد از نوع بیننشینی کربن در آهن آلفا α-Fe (آهن مکعبی مرکزپر) فِریت اطلاق میگردد.
حداکثر غلظت کربن در فریت حدود ۰/۲ درصد وزنی و در دمای ۷۲۷ درجه سانتیگراد میباشد. مقاومت کششی فریت در حدود ۴۰۰۰۰ (psi) میباشد.
دید کلی:
به پدیده مغناطش فریتها فری مغناطیس میگویند. فرق آن با فرومغناطیس این است که اسپین اتمهای مجاور مخالف جهت هم هستند. اگر اسپینهای مجاور مساوی و مختلف الجهت باشند، مثلا در کروم، مفناطش خالص ماده و همچنین میدان مغناطیس خارج آن صفر خواهد بود.
مغناطش خالص فریتها با وجود پاد موازی بودن اسپینهای مجاور، صفر نیست. علت وجود این مغناطش خالص تفاوت قدرت اسپینهای مجاور میباشد. بهمین علت ماکزیمم مغناطش فریتها اصولا از مواد فرومغناطیس کمتر میباشد، مقدار این ماکزیمم نوعا حدود ۳۰۰۰ گوس میباشد، در حالیکه از مواد فرومغناطیس مقدار ماکزیمم ۲x104 گوس میباشد.
فرمول شیمیایی فریتها بصورت (MO)(Fe2O3) میباشد که در آن M یک فلز دو ظرفیتی مثل آهن (Fe) علامت اختصاری o نیز مربوط به اتمهای اکسیژن در ترکیب است.
فریت ها با مخلوط کردن پودر (Fe2O3) و اکسید فلز (MO2) و ذوب آنها تهیه میگردد. اتمهای مغناطیسی یک شبکه در خلاف جهت اتمهای مغناطیس شبکه دیگر میباشد. برای مثال اگر در گروه A ، Na اتم با گشتاور Ma ، در گروه B ، Nb اتم با گشتاور Ma همسو شده باشند، مغناطش حجمی ماده فری مغناطیس برابر میباشد با M=Nama-Nbmb
ماگنتیت، که همان آهنربای طبیعی معرفی شده میباشد، فریت Fe3O4 میباشد که میتوان آن را بصورت (Fe2+O)(Fe3+2O3) نوشت. گشتاورهای مغناطیس دو اتم Fe مخالف هم میباشد، بنابراین مغناطش ماده از Fe++ نامش میگردد. بنابراین قدیمترین آهنربا نه فرومغناطیس بلکه فریت بوده است.
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
خصوصیت منحصر به فرد فریت ها، نسبت به آهن و دیگر مواد فرومغناطیس، عایق بودن آنها میباشد. مقاومت ویژه نوعی فریتها ۱ تا ۱۰۴ اهم متر میباشد، در حالیکه از آهن ۷-۱۰ مهمتر میباشد. به خاطر این مقاومت ویژه بالا، فریتها در معرض جریانهای گردابی نیستند و میتوان از آنها در فرکانسهای بالا از آنها بعنوان هسته پیچک استفاده نمود، مثلا در پیچکهای rf ، ترانسفورماتور تلویزیون و حافظههای مغناطیس کامپیوترها.
فریت ها در محدود فرکانسهای مایکروویو مورد استفاده قرار میگیرد، علت این کار آن است که میدانهای مایکروویو میتوانند بدون تضعیف و انعکاس زیاد در مواد عایق انتشار یابند، در حالیکه این میدانها به علت ایجاد جریانهای گردابی نمیتوانند در هادیها منتشر گردند.
فریت آلفا (Alpha Ferrite ) یا فریت محلول جامد کربن در آهن آلفا میباشد. ساختار بلوری این فاز BCC میباشد، و در صفر درصد کربن، آهن آلفا میباشد. دیاگرام فازی نشانگر این است که کربن فقط کمی در فریت حل میگردد و حداکثر حلالیت آن در ۷۲۳ درجه سانتی گراد برابر با ۰٫۰۲ درصد میباشد.
با کاهش دما حلالیت کربن در فریت آلفا کم میشود و در صفر درجه سانتی گراد برابر با ۰٫۰۰۸ درصد میباشد. حد حلالیت بسیار محدود کربن در فریت آلفا، توسط منطقه بسیار کوچک فریتی در سمت چپ دیاگرام آهن – کربن مشخص گردیده است.
کاربرد وسیع نانو فریت ها در آهن رباهای دایمی، دارو رسانی های هدفمند، دستگاههای ذخیره اطلاعات، فرو سیال ها و غیره باعث توجه وافری به نحوه ساخت و رشد این مواد گشته است. به طور مثال فریت کبالت (CoFe2O4) یک ماده مغناطیسی سخت با ساختار مکعبی اسپینلی به علت ویژگی های مغناطیسی منحصر به فرد نسبت به فریت های دیگر مانند مغناطش اشباع (Ms) متعادل، نیروی وادارنده بالا (Hc) سختی مکانیکی و پایداری شیمیایی بالا بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و بعنوان یکی از ترکیبات مهم در محیط های ضبط مغناطیسی استفاده میگردد؛ زیرا که بالا بودن نیروی وادارندگی مغناطیسی برای بالا بردن ذخیره سازی مغناطیسی اطلاعات عامل اصلی میباشد و فریت نیکل (NiFe2O4) یک ماده مغناطیس نرم با نیروی وادارنده مغناطیسی پایین و مغناطش اشباع پایین است که در زمینه زیست دارویی و فروسیال هاو سنسورهای گازی استفاده میشود.
به ترانسفورماتورهای کوچک با هسته ی آهنی، با فرکانس در حدود فرکانسهای صوتی ( ۲۰۰۰۰ تا ۲۰) هرتزرا ترانسفورماتورهای فرکانس صوتی میگویند. از وظایف ترانس فرکانس صوتی (ترانس فرکانس بالا) میتوان به تطبیق امپدانس، ایزولاسیون و افزایش بهره اشاره نمود.
تطبیق امپدانس به وسیله ترانس فرکانس صوتی:
برای کاهش یا افزایش امپدانس بار از دید منبع ولتاژ، به منظور دستیابی به تطبیق در امپدانس اسافاده میشود. یعنی در عمل تلاش میکند به کمک ترانسفورماتور امپدانس ظاهری بار را با امپدانس منبع به نحوی جور کنند تا امپدانس بار بتواند ماکزیمم توان را بدست آورد. به طور کلی این مبدل ها را ترانسفورماتورهای خروجی میگویند.
ایزولاسیون به وسیله ترانس فرکانس صوتی:
در بسیاری از کاربردها ایزولاسیون الکتریکی بین ورودی ها و خروجیهای یا بین خروجی دستگاه با ورودی دستگاه دیگر احتیاج میباشد. دستگاه های کوچک که اجبار در کوچک ساختن آنها است، مانند لوازم نظامی، استراق سمع جاسوسی باید از ایزولاسیون به وسیله ترانسفورماتور چشم پوشی نمود؛ یا اینکه توسط مدارات فیدبک عمل تثبیت خروجی را در صورت وجود تغییر یا اغتشاش در ورودی را انجام داد تا از مدارات در مقابل صدمه دیدن حفاظت گردد و یا بایست از ایزولاسیون صرف نظر کرد.
هسته ترانسفورماتور
هسته آهن
هسته ترانسفورماتور از ورقه های نازک تشکیل شده، که سطح آنها با توجه به قدرت ترانسفورماتور ها محاسبه میگردد. برای کم کردن تلفات آهنی هسته ترانسفورماتور را نمی توان به طور یکپارچه بوجود آورد. بلکه معمولا آنها را از ورقه های نازک فلزی که نسبت به یکدیگر عایقاند، میسازند.
این ورقه ها از آهن بدون پسماند با آلیاژی از سیلیسیم (حداکثر ۴٫۵ درصد) که دارای قابلیت هدایت الکتریکی و قابلیت هدایت مغناطیسی بسیار میباشد ساخته میگردند. در اثر زیاد شدن مقدار سیلیسیم، ورقههای دینام شکننده میگردد. برای عایق کردن ورقهای ترانسفورماتور، قبلا از یک کاغذ نازک مخصوص که در یک سمت این ورقه میچسباندند، استفاده میکردند؛ اما امروزه بدین منظور در هنگام ساختن و نورد این ورقه ها یک لایه نازک اکسید فسفات یا سیلیکات به ضخامت ۲ تا ۲۰ میکرون به عنوان عایق در روی آنها می مالند و با آنها روی ورقه ها را پوشش میدهند. گذشته ازین، از لاک مخصوص نیز برای عایق کردن یک طرف ورقه ها استفاده میگردد. ورقه های ترانسفورماتور دارای یک لایه عایق میباشند. هسته ترانس معمولی که غالبا از نوع آهن نسبتا خالص تر از آهن های موجود و شناخته شده استفاده شده است. این آلیاژ آهن که به صورت اشکال مختلف برای قرار گرفتن در قرقره ترانسفورماتورها ساخته میگردند.
مزایا هسته ترانس آهن :
۱- فراوانی؛
۲- پایین بودن قیمت؛
۳- عمر زیاد؛
۴- فرم دهی آسان؛
معایب هسته ترانس آهن :
۱- خاصیت القایی کم؛
۲- ضد آب نبودن؛
۳- وزن زیاد؛
۴- تولید نویز بالا.
هسته فریت:
با رشد تکنولوژی و استفاده از دستگاهها با عملکرد بسیار حساس به تغذیه خود مخترعان را وادار کرد که منابع تغذیه ای باخروجی بسیار صاف وایزوله شده و نویز خروجی بسیارکم برای استفاده در مدارات طراحی نمایند .
این کار مستلزم استفاده از آلیاژ و قطعاتی با خاصیت القایی بالا بود که بر اساس محاسبات و تحقیقات گسترده و تجربیات مخترعان و آلیاژهای کشف شده و با توجه به قیمت و قابل دسترس بودن آن ها و انعطاف ان ها در مقابل اشکال در خواستی صنعتی به آلیا ژی به نام فریت رسیدند که این آلیاژ میتوانست خیلی از نیاز ها و درخواست های مخترعان از یک آلیا ژ ایده آل برای این کار را ایجاد نماید .
از فاصله هوایی بین هسته های فریت استفاده های گوناگونی در منابع تغذیه سوئیچینگ میگردد.
خصوصیت منحصر به فرد فریتها، نسبت به آهن و دیگر مواد فرومغناطیس، عایق بودن آنها میباشد. مقاومت ویژه نوعی فریتها ۱ تا ۱۰۴ اهم میباشد، در حالیکه از آهن۱۰-۷ اهم میباشد. بدلیل این مقاومت ویژه بالا، فریتها در معرض جریانهای گردابی نیستند و میتوان از آنها در فرکانسهای بالا بعنوان هسته پیچک استفاده نمود، مثلا در پیچکهای rf ، ترانسفورماتور تلویزیون و حافظههای مغناطیس کامپیوترها.
LSP_vs_Talema_toroidals
مزایای هسته فریت:
۱- خاصیت القایی خوب؛
۲- ضدآب بودن؛
۳- تولید نویز کم؛
۴- سبک بودن؛
معایب:
۱- شکننده بودن؛
۲- قابل انعطاف نبودن؛
انواع هسته فریت:
این آلیاژ بدلیل استفاده در دستگاههای حساس با فرم های غیر متعارف لازم میباشد دارای اندازه و تیپ های مختلفی باشد. که انواع آن عبارتند از :
۱- EE
EC-2
RM-3
ET , FT , PM-4
UF , UI , UU-5
PQ-6
EI-7
UYF-8
EFD , EP-9
I-10
POT-11
TOROID-12
EMI SUPPRESSOR-13
DOUBLE-APERTURE & MULTI-APERTURE-14
ترانسفورماتور و چوک فرکانس بالا (فریت)
هسته های یکپارچه ای که از پودرآهن ساخته شده اند را فریت میگویند. در مدارهایی که با فرکانس بالا کار میکنند، از ترانسفورماتور و چوک های با هسته فریتی استفاده میگردد. با افزایش فرکانس و به تبع آن استفاده از فریت، تلفات، اندازه فیزیکی و وزن ترانس و چوک مصرف شده در مدار و همچنین سایر المان های مدار کاسته میشود.
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
سلف قطعه ای الکترونیکی، غیرفعال(پسیو) و دوپایه میباشد، که به آن سیم پیچ یا القاگر نیز میگویند. عملکرد اصلی سلف، مقاومت در برابر تغییرات جریان الکتریکی است. این قطعه معمولاً از رسانایی مانند یک سیم که به صورت سیم پیچ درآمده و به دور هسته ای از جنس خاص پیچیده شده تشکیل میگردد .
وقتی که جریانی از سیم پیچ بگذرد، انرژی به صورت میدان مغناطیسی در سیم پیچ ذخیره میگردد. زمانی که شدت جریان تغییر نماید، میدان مغناطیسی متغیر با زمان، ولتاژی را در هادی القا مینماید و بر اساس قانون القای الکترو مغناطیسی فارادی، این ولتاژ مانع از تغییر جریانی میگردد که در سیم پیچ بود.
مشخصه اصلی سلف خودالقایی یا اندوکتانس است که واحد آن هانری میباشد و با (H) نشان میدهند. اکثر سلفها هسته ای آهنربایی، بوجود آمده از آهن یا فریت دارند که سیم پیچ به دور آنها بسته میگردد و باعث افزایش میدان مغناطیسی و القاگری میگردند .
به همراه مقاومت ها و خازن ها، سلف ها یکی از سه عنصر خطی و غیر فعال تشکیل دهنده مدارهای الکترونیکی میباشند. از سلفها به طور وسیع در تجهیزاتی که با برق متناوب (AC) کار میکنند، استفاده میگردد. نمونه دیگری از کاربردهای سلف در تجهیزات رادیوست. از سلفها برای جلوگیری از جریان متناوب نیز استفاده میگردد زیرا سلف جریان مستقیم (DC) را عبور میدهد اما مانع از عبور جریان متناوب میگردد. از کاربردهای دیگر سلف، استفاده از آنها در فیلترهای الکترونیکی به جهت جداسازی سیگنالها از فرکانسهای مختلف و در مدارهای تنظیم گیرنده های رادیو و تلویزیون میباشد.
سلف ایدهآل و سلف واقعی
در بحث تئوری مدارهای الکترونیکی معمولاً برای همه قطعات یک مدل ایدهآل در نظر میگیرند. در مدل سلف ایدهآل پیروی دقیق رفتار سلف از معادله مفروض میباشد. سلف ایدهآل هیچگونه مقاومت الکتریکی و اثر خازنی ندارد و انرژی را تلف نمینماید .
از طرف دیگر سلف واقعی تاثیرات جانبی قبول میکند، که باعث تغییر رفتارش شده و از مدل سلف ایدهآل فاصله میگیرد. سلف واقعی دارای مقاومت داخلی درون سیم پیچ، اثر خازنی به دلیل تشکیل میدان بین سیم پیچ و اتلاف ارژی به صورت گرما است. در فرکانسهای بالا این اثر خازنی تاثیر شدیدی بر رفتار سلف دارد و در بعضی از فرکانسها حتی می تواند عملکرد سلف را به یک مدار تشدید کننده تبدیل نماید.
دستگاه الکتریکی (فارادیک ):
این روش جدیدتر از انواع دیگر میباشد. این دستگاه دارای پدهایی مانند دستگاه نوار قلب میباشد که به نقاطی دیگر از بدن متصل میگردد و عضلات آن ناحیه را وادار به انقباض و فعالیت مینماید که به این انقباض Passive غیر فعال میگویند که در مقابل انقباض Active یا فعال وجود دارد که فرد با اراده خود عضله را منقبض و آن را وادار به فعالیت مینماید.
از این روش کسانی استفاده می کنند که تنبل هستند و حوصله تحرک و فعالیت ندارند و یا افرادی که تحرک فیزیکی آنها توسط پزشک منع شده است. این روش هم راه درمان مناسبی برای کاهش وزن میباشد. تمام چربیهایی که توسط دستگاهای بالا خورد شدن و نرم شدن توسط این دستگاه از بین میرود در کنار آن: اشتهای کاذب را گرفته چربیهای کهنه در بدن را نابود میکند.
سریعترین روش لاغری، استفاده از دستگاه فارادیک
با حداقل روزی ۲۰ دقیقه استفاده از دستگاه فارادیک میتواند روزی ۲ الی ۳ سایز را از حجم خود کم نمایید. فقط کافیست سایز خود را در روز اول اندازه گیری نموده و پس از ۱۰ روز سایز خود را دوباره اندازه بگیرید, کاملا متوجه کم کردن حجم چربی ها در موضع مورد نظر میشوید.
تنها حسن استفاده از این سیستم این استکه افرادی که در موضع مورد نظر دچار انباشتگی چربی هستند؛ بدون هیچگونه رژیم غذایی میتوانند نسبت به کم کردن سایز خود در کوتاهترین زمان انجام دهند و شاهد نتیجه عالی آن باشند.
افرادی که دچار چاقی های مفرط هستند و یا به دلیل زایمان دچار افتادگی های پوستی شده اند میتوانند از این روش جهت از بین بردن آثار پوستی و یا افتادگی های پوستی استفاده کنند.
استفاده از دستگاه فارادیک میتواند در نقاط مختلف بدن حتی در صورت که افراد دارای چاقی هستند، بسیار موثر باشد و فرد در کوتاهترین زمان نسبت به کوچک کردن سایز اقدام کند.
دستگاه فارادیک، دارای ۲ خروجی است که هر خروجی به ۲ الکترود متصل میباشد
قدرت خروجی هر کانال به طور جداگانه قابل تنظیم میباشد
دوره درمان در هر بار استفاده از دستگاه ۲۰ دقیقه است، که دستگاه مجهز
به تایمر اتومات است که بعد از تمام شدن مدت زمان درمان به صورت
خودکارخاموش میگردد.
فرکانس دستگاه قابل تغییر از حالت فارادیک به حالت تنس است و حتی
میتوانید با تنظیم کردن خروجی فرکانس مخلوطی از هر ۲ فرکانس را دریافت
کنید.
دستگاه فارادیک، برای فیزیوتراپی، رفع درد های عضلانی، لاغری، تقویت عضلات و ماساژ قابل استفاده است.
«نمایندگی فروش دستگاه بوبین پیچ نیمه اتوماتیک»
هسته فریت، فارادیک، منبع تغذیه سوئیچینگ، ترانس حلقوی
بوبین پیچ، سیم پیچ، ترانس پیچ، گرولر
نماینده فروش دستگاه های بوبین پیچ نیمه اتومات در سطح کشور
مخصوص پیچیدن بوبین های منابع تغذیه سوئیچینگ و انواع سلف و چوک ریز
جهت سفارش و خرید دستگاه با شماره تلفن ما تماس بگیرید.
۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
بهزاد ترانس
"فروش ویژه دستگاههای نیمه اتوماتیک بوبین پیچ"
فروش ویژه دستگاههای نیمه اتوماتیک بوبین پیچ با قیمت استثنائی آغاز شد با یکسال ضمانت و ۱۰ سال خدمات پس از فروش دارای دو محور با قطرهای متفاوت قابل تعویض و سه قالب جهت پیچیدن انواع فریت همچنین پولی دستگاه در دو سایز است برای دور بالا و دور موتور پائین و قدرت بالا جهت خرید با فروشگاه تماس بگیرید.
اینورتر ( Inverter) چیست؟
اینورتر یک دستگاه الکتریکی میباشد که می تواند جریان مستقیم (DC) را به جریان متناوب (AC) مبدل نماید. با استفاده از ترانسفورماتورها، سوئیچ ها و مدارات کنترل، AC تبدیل شده میتواند هر مقدار ولتاژ و فرکانسی داشته باشد. اینورترهای استاتیک دارای قطعات متحرک نیستند و در رنج وسیعی از کاربردها مورد استفاده قرار میگیرند.
از منابع تغذیه سوئیچینگ در کامپیوترها تا کاربردهای جریان مستقیم ولتاژ بالای تاسیسات الکتریکی برای انتقال عمده توان. اینورتر ها معمولا برای تغذیه توان AC از منبع DC استفاده میگردد مثل پنل خورشیدی یا باتری ها. اینورترهای الکتریکی اسیلاتورهای الکتریکی دارای توان بالا میباشند. علت نامگذاری این است که قبلا برای تبدیل کردن DC به AC از مبدل های AC به DC به صورت معکوس استفاده می شد. اینورتر عمل مخالف تابع یکسوساز را انجام میدهد.
شرح و توصیف:
یک ترانسفورمر منبع AC را به هر ولتاژ مطلوب مبدل مینماید، اما در همان فرکانس . اینورتر ها، به علاوه یکسوسازهای DC ، میتواند برای تبدیل از هر ولتاژ، AC یا DC ، به هر ولتاژ دیگر، ACیا DC ، در هر فرکانس مطلوب طراحی گردد. توان خروجی هرگز از توان ورودی تجاوز نمی نماید، اما راندمان می تواند زیاد باشد، با یک نسبت از
توان اتلافی به عنوان گرمای تلف شده.
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
اینورتر چیست و چه کاربردی دارد؟
اینورتر (Inverter) یا مبدل برق دستگاه الکترونیکی میباشد که جریان مستقیم (DC) را به جریان متناوب (AC) تبدیل مینماید. جریان AC تبدیل شده می توانند بر اساس نیاز در هر ولتاژ و فرکانسی باشد که بوسیله ترانسفورماتورهای مناسب و مدارها کنترل میگردد.
از نظر ورودی اینورتر ها به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم میشوند. البته خروجی همه آنها سه فاز میباشد. برای اینورتر های با توان بالای ۳ اسب فقط از ورودی سه فاز استفاده میشود.
برخی از اینورتر های با توان پایین دارای هشداری مبنی بر عدم استفاده از آنها برای روشن کردن لامپهای فلورسنت معمولی میباشند. دلیل این هشدار اینست که خازن تصحیح توان به صورت موازی با لامپ متصل گشته است. با برداشتن خازن مشکل رفع میشود.
کاهش انرژی مصرفی و لذا کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور ، امکان تغییر سرعت موتور، امکان تغییر جهت حرکت موتور، داشتن حفاظت در برابر اضافه بار، امکان کار موتور در شرایطی که ولتاژ ورودی متغیر میباشد، امکان کنترل از راه دور، ایجاد سرعت بیشتر از سرعت نامی موتور، برنامه ریزی کردن حرکت.
اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده به موتور را تشخیص میدهد و متناسب با همان بار، به موتور جریان میدهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور کمتر میباشد. اینورتر دستگاهی الکترونیکی میباشد که بوسیله آن می توان سرعت موتورهای سه فاز را تغییر داد.
دیگر کاربردها و مزایای اینورتر:
**تنظیم کننده سرعت موتور (کنترل دور)؛
**؛تغیر دهنده جهت دور به راحتی و بدون نیاز به کنتاکتور
**؛روشن و خاموش نمودن موتور بدون نیاز به قطع و وصل برق اصلی
**؛کاهش ضربه های مکانیکی و در نتیجه افزایش طول عمر مفید قسمت مکانیکی
**.حفاظت موتور در مقابل افزایش ولتاژ و جلوگیری از آسیب دیدن موتور
راه اندازی نرم موتور بدون هیچگونه ضربه به قسمتهای مکانیکی مثل کوپلینگها، گیر بکسها، تسمه ها، زنجیرها و … و در نتیجه افزایش طول عمر مفید موتور و سایر قسمتهای مکانیکی را در پی دارد.
حفاظت موتور در برابر اضافه بار؛ در این حالت چنانچه بار موتور از مقدار معمول مجاز زیادتر گردد، اینورتر موتور را خاموش میکند و به کاربر پیام اضافه بار میدهد .
جلوگیری از گرم کردن و در نهایت سوختن موتور در کابردهایی که موتور به طور مداوم چپگرد و راستگرد و یا خاموش میگردد.
چنانجه از اینورتر استفاده گردد، اینورتر به صورت کاملا اتوماتیک این جریان را در حین راه اندازی به مقدار لازم افزایش و در حین کار به مقدار لازم میکاهد، بنابراین به طور کلی هزینه برق مصرفی بسیار کاسته میشود.
در بسیاری از کاربردها به هنگام راه اندازی، موتور جریان بسیار بالایی از شبکه میکشد و موجب کاهش ولتاژ شبکه و ایجاد صدماتی به تاسیسات برق رسانی و سایر دستگاهها میشود. این جریان به ۶ برابر جریان نامی موتور میرسد که بسیار نا مطلوب است .
امکان استفاده از برق تکفاز ۲۲۰ ولت به جای سه فاز ۳۸۰ ولت برای راه اندازی موتور سه فاز حداکثر با توان ۳HP ( 2.2kw ). یعنی که می توان با برق خانگی یک موتور سه فاز را کاملا به صورت عادی راه اندازی کرد.
اینورترها در سه ناحیه مورد استفاده قرار میگیرد:
۱- فعالیتهای گشتاور ثابت مثل میکسرها, اکسترودرها, نوارهای نقاله و . . .
۲- فعالیتهای توان ثابت مثل کشش و دستگاههای ماشینی.
۳- فعالیتهای گشتاور متغیر مثل فن و پمپ.
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
وسیله ای است که برق ماشین (یا باطری ۱۲ ولت) را به برق ۲۲۰ ولت شهری مبدل میکند برای روشن کردن وسایل برقی و لامپ در مسافرت یا پیک نیک یا روشن کردن وسایل برقی خانگی یا صنعتی از آن استفاده میشود.
کاربرد های تبدیل:
۱) روشن کردن ۷ تا ۱۰۰ لامپ ۲۲۰ ولت خانگی با توجه به توان تبدیل ها؛
۲) ؛روشن کردن تلویزیون،کباب پز، بادبزن برقی، لپ تاپ، تبلت، سشوار، دستگاه ؛فرز، دریل، مینی سنگ، ریش تراش، ضبط صوت، آمپلی فایر، ویدئو، دوربینهای دیجیتال، انواع موزیک پلیرها، جارو برقی، پنکه و … با توجه به توان دستگاه؛
۳) استفاده از کلیه وسایل برقی خانگی و صنعتی با توجه به توان دستگاه؛
۴) شارژ موبایل – هندی کم – لپ تاپ – تبلت – ریش تراش و …؛
۵) استفاده از این دستگاه در موقع قطع برق شهری و یا استفاده به عنوان برق اضطراری؛
۶) ؛استفاده از تبدیل ( اینورتر) به عنوان ژنراتوری سبک و قدرتمند جهت تامین برق ویلا یا کلبه های شخصی و یا تامین برق مورد نیاز در مناطقی که برق شهری ندارندو یا روشن کردن لامپ برای میوه فروش ها و دست فروش ها
و …
بهزاد ترانس مبدل برق ۲۴به ۱۲ولت+مبدل۱۲به۲۲۰ولت
تبدیل برق ماشین یا باطری به ۲۲۰ شهری (اینورتر ۱۲ به ۲۲۰)
اینورتر یا تبدیل برق ۱۲ ولت به ۲۲۰ ولت شهری دستگاهی است، که برق ماشین یا باطری ۱۲ ولت را به برق شهری ۲۲۰ ولت متناوب مبدل مینماید. با استفاده از این دستگاه برق شهری را همیشه و همه جا همراه خود دارید و از مزایای آن می توانید سود بجویید.
شرکت بهزاد ترانس، انواع تبدیل برق ماشین به ۲۲۰ ولت را در توان های مختلف با بهترین کیفیت و یک سال گارانتی تعویض تولید میکند.
اینورتر های تولیدی در توان های ۲۰۰ تا ۲۵۰۰ وات تولید میشوند.
۱۲ به ۲۴ ولت – 24 به ۱۲ ولت – مبدل برق – تبدیل برق باطری ماشین به برق شهری
وارد کننده اینورتر (مبدل ولتاژ) های صنعتی؛
اینورتر – مبدل ولتاژ – تبدیل باطری به برق شهر؛
اینورتر ( مبدل برق ) موجود در وات ها و توان های زیر است:
؛اینورتر ۱۰۰ وات الی اینورتر ۳۰۰۰ وات همراه با شارژر باطری
موجود در ولتاژهای ورودی ۱۲VDC & 24VDC & 48VDC؛
؛اینورتر سینوسی و شبه سینوسی
دارنده گواهینامه های CE ,ROHS ؛اروپا و امریکا
اینورتر – اینورتور – کانورتر – کانورتور – پاور اینورتر – مبدل ولتاژ – مبدل برق - اینورتر کنترل دور موتور
INVERTER – INVERTOR – CONVERTER – CONVERTOR – POWER INVERTER – HDK,VJV – LFNG ,GJHc
مبدل ۲۴ ولت به 12 ولت
رگولاتور ولتاژ با خروجی ثابت 12 ولت
این کیت در حقیقت یک رگولاتور ولتاژ dc به dc است که ولتاژ ورودی آن می تواند از 14 تا 25 ولت باشد و ولتاژ خروجی آن نیز 12 ولت ثابت و بصورت رگوله شده و تثبیت شده است و حداکثر جریان مجاز خروجی آن ۵/۱ آمپر است.
مثلاً اگر ورودی این کیت را از باطری اتوبوس یا کامیون بگیریم، در خروجی می توانیم ولتاژ 12 ولت بگیریم. حداکثر جریان خروجی مجاز این کیت ۵/۱ آمپر است که برای راه اندازی بسیاری از دستگاه ها کافی میباشد .
مبدل برق ۲۴ به ۱۲ ولت + مبدل ۱۲ به ۲۲۰ ولت
مبدل برق ۲۴ ولت به ۱۲ ولت
انواع مبدل برق ۲۴ به ۱۲ ولتی برای استفاده لوازم صوتی و تصویری و هرنوع وسیله برقی که به ۱۲ ولت احتیاج دارد، برای استفاده در کامیون – اتوبوس – مینی بوس و انواع ماشین آلاتی که برق ۲۴ ولت دارند و شما نیاز به ۱۲ ولت دارید، قابل استفاده میباشد.با جریاندهی ۵-۱۰-۱۵-۲۰-۳۰-۴۰آمپر موجود میباشد.
طراحی ترانس و سوئیچینگ و چوک و سلف
مبدل برق ۱۲ و ۲۴ ولت به ۲۲۰ ولت
انواع مبدل برق ۱۲ به ۲۲۰ ولت برای استفاده در منزل – اتومبیل سواری – کامیون – اتوبوس -مینی بوس وهرمکانی که نیاز به استفاده از وسایل برقی ۲۲۰ ولت دارید میتوانید با تبدیل برق ۱۲ ولت به ۲۲۰ ولت دستگاهتان را راه اندازی کنید، ضمنا مبدل ۲۴ به ۲۲۰ ولت نیز موجود است.
ارسال آن به هر تعداد به کل کشورامکان پذیر میباشد.
اینورتر یا تبدیل ۱۲/۲۴ ولت باتری به ۲۲۰ ولت AC شهری
اینورتر موج سینوسی کاملpure sin wave جهت یخچال- کولر- ماشین لباسشویی – پمپ آب- کفکش- و… در ولتاژ های ۱۲ ولت باتری—-۲۴ ولت باتری– ۴۸ ولت باتری دارای گارانتی یک ساله -با کیفیت عالی دارای مدار محافظت از باتری پایین ۱۰/۵ ولت
اینورتر:
؛مبدل ۱۲ باتری به ۲۲۰ ولت شهری
تبدیل کننده:
؛برق باتری به برق شهری
مبدل:
ولتاژ D.C به ولتاژ A.C؛
inverter:
۱۲-۲۴-۴۸vol d.c to 220v A.C.
تهیه و تنظیم: خوش روزگار
شماره تماس: ۰۹۳۷۸۲۹۷۷۷۸
کیفیت کار ما، اعتبار ماست %
کلمات کلیدی: ترانس بهزاد مشهد,بهزاد ترانس,ترانس با کیفیت عالی,سفارش ترانس حلقوی,ارسال سفارش به تمام شهرهای ایران,تولید و طراحی انواع ترانس,شرکت طراحی ترانس بهزاد,طراحی و پذیرش پروژه های صنعتی,فروش دستگاه فارادیک,فلاشر دو کانال و فلاشر قابل برنامه ریزی و فلاشر مرغوب و طراحی فلاشر,نمایندگی فروش ترانس و دستگاه بوبین پیچ نیمه اتوماتیک,طراحی چوک و ترانسهای فرکانس بالا,بوبین,بوبین ترانس,۱۲ به ۲۴ ولت,۲۴ به ۱۲ ولت,مبدل برق,تبدیل برق باطری ماشین به برق شهری,تصویر,تصاویر,عکس,مبدل برق باطری ماشین به ۲۲۰ ولت شهری,اینورتر,۱۲ به ۲۲۰ ولت,تصاویر دستگاه سیم پیچ ترانسفورماتور,دستگاه سیم پیچ ترانسفورماتور,سیم پیچ,سیم پیچ ترانسفورماتور,بوبین پیچ,نیمه اتومات,دستگاه سیم پیچی,بوبین پیچ مخصوص دستگاه ترانس پیچی,هسته ترانس,هسته ترانس سیلیس,هسته ترانس فریت,فریت,فریت و ترانس فرکانس بالا,دستگاه سیم پیچ ترانسفورماتور,سیم پیچ,سیم پیچ,فروش ویژه دستگاههای نیمه اتوماتیک بوبین پیچ,بهره بردار,بهره برداری پست,ترانس,ترانس برق,ترانسفورماتور,هسته ترانس,هسته ترانس سیلیس,هسته ترانس فریت,عکس ترانس,ساختمان اثر ادبی,فن معماری,سلف,اسبق,جد,نیا,پوست,پیلینگ,پوست انداختن,فلاشر,چشمک زن,چشم بند اسب,چراغ راهنمای اتومبیل,قدرت,برق,توان,نیرو,سلطه,بنیه,زور,قشر,فرکانس,بسامد,تناوب,تکرار,تلفیق,زیر و بم,نوسان,فرکانس,نوسان صدا,دستگاه,مبدل,تبدیل کننده,الت تبدیل,مقلب,تغذیه,غذا,تقویت,ترانسفرمر,تغییر دهنده,دستگاه تبدیل برق,قوت گیری,قوت,خوراک,بر گرداننده,مبدل,انرژی,هسته,مغز,اساس,لب,چنبره,مغز ودرون هرچیزی,متغیر, ورارسان,شیوه,ماشین,اسباب,اختراع,شعار,اندیشه,سوار سازی,Switching,transducer,Nutrition,blinker,Ferrite and Trvyyd,nucleus,Convert 12 volts to 220 volts,Convert 24 volts to 220 volts,Convert 24 volts to 12 volts,Power Supplies,Resources,Core,transformer,transformed,converted,changed,Hazard,Transformers,might,Transformers,Pitch Reel,Inverters,Converters,Ferrite,Faradyk devices,Devices,High Frequency Transformers,Power,Trance,Frequency,Choke,Design,Self,,Design of Switching Power Supplies